Palmboom kopen Sittard-Geleen

Palmboom kopen in Sittard-Geleen doe je bij goedkopeolijfbomen.nl

Je tuin een tropisch en Mediterraan sfeertje geven kan gemakkelijk met de aanschaf van een Palmboom (Trachycarpus Fortunei). Deze palmboom wordt ook wel de Chinese Henneppalm genoemd. Het is in Nederland de meest verkochte winterharde palmboom. Oorspronkelijk komt de Trachycarpus Fortunei uit Oost-Azië (vandaar de naam Chinese Henneppalm) en in de Himalaya. In Europa zie je de Trachycarpus Fortunei met name in Frankrijk en Italië, maar tegenwoordig dus ook steeds meer in Nederland. In onze webshop bieden we verschillende grootten en soorten palmen aan en bezorgen deze uiteraard in Sittard-Geleen.

Palmbomen voor een zacht prijsje

Over onze Palmbomen

In ons assortiment bevinden zich meerdere formaten Palmbomen en de prijzen variëren zodoende van €29,95 voor een klein exemplaar van 90 centimeter tot €379,- voor een exemplaar van zo’n 170 centimeter. Daarnaast zijn er verschillende palmbomen in alle hoogtes daar tussenin. Je kunt de trachycarpus zowel in de volle grond als in een pot planten. In onze klantvriendelijke webshop vind u naast de Trachycarpus Fortunei, oa ook de Chamaerops Humilis en de Washingtonia Robusta. Zo kunt u heel makkelijk een Palmboom uitzoeken vanuit Sittard-Geleen.

De Trachycarpus Fortunei is een redelijk snel groeiende palmboomsoort. Hij kan tot wel tien centimeter groeien per jaar. De Trachycarpus Fortunei kan onder veel weersomstandigheden overleven. Er is niet per sé een warm klimaat nodig om te groeien. Juist afwisseling doet de palmboom goed. In koel en vochtig weer groeit de Trachycarpus Fortunei. Veel zon en vocht doet de Trachycarpus Fortunei goed. De verzorging van de Trachycarpus Fortunei is niet heel lastig. Voldoende water geven, en in de winter de Trachycarpus Fortunei extra bescherming bieden. Mits de Trachycarpus Fortunei beschermt wordt in de winter is deze winterhard.

Koop hier onze Trachycarpus fortunei!

Deze palmbomen verkopen we het meest

Verzorgingstips voor de Trachycarpus Fortunei

Een plekje uitzoeken voor de Trachycarpus Fortunei is niet heel moeilijk. Een beschutte standplaats in de zon of halfschaduw is wat deze palmboom prefereert. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het water goed weg kan komen. Als je de Trachycarpus Fortunei plant kun je het beste mediterrane potgrond gebruiken. De Trachycarpus Fortunei is een dorstige palmboom, je dient hem voldoende water te geven, zowel in de zomer maar ook in koudere periodes.

In de winterperiode is het aan te raden om bij temperaturen lager dan -10 graden Celsius de Trachycarpus Fortunei in te pakken. Staat je palmboom in een pot? Bescherm deze pot dan met noppenfolie voor de winter begint. Het inpakken van je palmboom moet niet te lang duren. Als je palmboom langer dan twee-drie weken ingepakt is kan er schimmelvorming ontstaan. Ook als de vorst langer aanhoudt doe je er goed aan om de palmboom na een week of twee even te laten luchten voordat je hem weer inpakt.

Palmboom Trachycarpus Fortunei 70-80 cm
Wij hebben een palmboom voor iedereen! Ruime voorraad!