Garantiebepalingen

Goedkopeolijfbomen.nl geeft geen garantie op bomen en/of planten die, ondanks de aangegeven winterhardheid doodvriezen of anderzijds afsterven.

De winterhardheid op de bomen en /of planten afgegeven door Goedkopeolijfbomen.nl is een richtlijn, hiervoor kan Goedkopeolijfbomen.nl niet aansprakelijk worden gesteld.

Goedkopeolijfbomen.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ziektes en plagen. U dient deze zelf te bestrijden. Onze bomen en planten worden virus/ziektevrij geleverd en gekeurd door NAK Tuinbouw.

Als er bomen en planten doodgaan door te weinig water geven, of teveel water door onvoldoende afwatering in het plant gat of plantenbak, valt dit niet onder de garantie.

Voor beschadiging of vernieling door koper of derden, dan wel vermissing of diefstal na levering, is Goedkopeolijfbomen.nl nooit aansprakelijk.

Levering geschiedt franco, met dien verstande dat de transportkosten worden doorbelast aan koper.

Bij planten die op een pallet vervoerd worden, dient het bezorgadres goed bereikbaar te zijn met een vrachtauto. De pallet met planten wordt naast de vrachtauto op de stoep of oprit afgeleverd (begane grond).

Indien u een niet levend product wilt retourneren dient u dit uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst te doen. De kosten voor het retourneren komen ten laste van de koper.

Wanneer u online een bestelling bij ons plaatst dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Ruilen is met levende materialen die binnen de wettelijke 14 dagen bedenktermijn kunnen bederven niet mogelijk. Al onze planten en bomen vallen onder deze categorie. Daarom kunnen onze bomen en planten alleen in overleg met ons worden geretourneerd.

In het geval dat u de planten / bomen wilt retourneren vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan samen met u bekijken hoe wij het probleem het beste kunnen oplossen. Mochten we toch overgaan tot retourneren, dan geven wij graag tips over hoe de planten in te pakken en te retourneren. De kosten voor het retourneren komen ten laste van de koper.

Fairybells vallen onder seizoensproducten, hierdoor is het niet mogelijk om deze na 26 dec te retouneren.