Druivenranken zijn gemakkelijk te houden, en ze zijn er in een breed scala van soorten en formaten verkrijgbaar. Er zijn genoeg redenen om een druivenplant te kopen. We weten allemaal wat een wijnrank kan doen: het is een bron van prachtige druiven. Zelfs als u ze niet eet, zijn deze planten een geweldige toevoeging voor iedere tuin.

Druivenranken

De druif is een klimplant en ideaal te gebruiken als erfafscheiding of te leiden tegen je pergola. De druivenplant houdt van een kalkrijke grond en een hoop zonlicht zodat de druiven goed kunnen rijpen. Om zoveel mogelijk druiven te krijgen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de jonge takken wel ontstaan, maar niet teveel energie van de druif vragen; die energie kan beter in de aanmaak van druiven gestoken worden. Om dit effect te bereiken is het belangrijk om in de winter (niet later dan maart, maar ook niet als het vriest) uitlopers te gaan snoeien.

Druivenrank kopen?

Bij goedkopeolijfbomen.nl bent u aan het juiste adres voor zeer kwalitatieve winterharde druivenranken voor een scherpe prijs! Vanuit ons tuincentrum in de Westereen leveren wij alle planten direct uit eigen voorraad. Bestelt u een druivenrank in onze webshop, dan wordt deze in 3-5 werkdagen al bij u thuisbezorgd. Afhalen in onze winkel is uiteraard ook mogelijk! Heef u vragen over de verzorging van druivenranken of het aanbod op onze website, neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!