Goedkopeolijfbomen.nl is onderdeel van Tuincentrum Tuin!

We zijn al meer dan 30 jaar een begrip in de regio en hebben een zeer uitgebreide voorraad. Kom ook eens langs in ons tuincentrum en laat u verrassen.
Ons adres is Boppewei 17, 9271 VH, de Westereen.

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Je vindt ons op de Boppewei 17, 9271 VH in de Westereen.

Openingstijden Tuincentrum
Maandag 09:00 – 18:00 uur
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag 09:00 – 18:00uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur

De webshop is 24/7 open.

Wilt u buiten onze reguliere openingstijden langskomen om planten uit te zoeken vraag ons naar de mogelijkheden!

We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Bij het afrekenen worden eventuele kosten voor bezorging automatisch berekend.

  • Max. €29,95 verzendkosten
  • Gratis verzending in Friesland, Groningen en Drenthe boven de €150,-

Bestellingen die uit voorraad worden geleverd worden binnen 3-5 werkdagen op het afleveradres bezorgd.

U kunt bij ons betalen via iDeal of door het bedrag over te maken naar ons bankrekeningnummer. De instructies hiervan ontvangt u bij een overboeking in uw mail.

De Nederlandse wet geeft u het recht om online bestellingen zonder opgave van reden binnen 14 dagen te herroepen/annuleren. Op deze wet Koop op Afstand zijn enkele uitzonderingen. Bomen en planten (levende producten) vallen onder één van die uitzonderingen, omdat het product binnen de bedenktermijn kan bederven. Daarom kunnen bomen en planten alleen bij schade door transport, of met toestemming van ons worden geretourneerd.

In het geval u de bestelling wilt retourneren vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan samen met u bekijken hoe wij het probleem het beste kunnen oplossen.

Betaalt u met iDeal dan zien we meteen of de betaling gelukt is en kunnen we meteen aan de slag om uw bestelling gereed te maken voor verzending. Betaalt u via een overboeking dan verzenden we uw bestelling als we het bedrag op onze rekening zien.

Als uw bestelling klaar staat om verzonden te worden, ontvangt u een track & trace code zodra de leverancier het heeft opgepikt.

U ontvangt een boom die qua uiterlijk en kwaliteit overeenkomt met de boom/plant van de foto.

Stuur ons een email